Használati útmutató

ikon

Miután Ön kiválasztotta azt az orvost, akinek a rendelésére időpontot szeretne foglalni, tekintse meg az alábbi naptárt amelyben a világoskék színnel jelölt szabad, foglalható, illetve piros színű már foglalt időpontok láthatóak.

Amennyiben a kiválasztott orvos a hét különböző napjain eltérő helyeken, több rendelőben is rendel, a lenti naptár jobb felső sarkában megjelenik a szűkítés opció gombja, ezzel Ön ki tudja választani, melyik rendelőbe szeretne időpontot foglalni.

Alapesetben az orvos összes rendelőjében elérhető rendelési időblokk megjelenik a naptárban a "Rendelők mind" felirattal jelezve. A gombra kattintva Ön az egyes rendelők között tud választani, így csak a kiválasztott rendelőben tartott rendelés időblokkjai lesznek láthatóak.

Kattintson a kiválasztott időpontra, ezzel elindítja az időpontfoglalás folyamatát, majd néhány további adat, információ megadása után időpontfoglalása rögzítésre kerül rendszerünkben, melyről a kiválasztott orvos értesítést kap, majd a foglalást visszaigazolja Önnek.

Válasszon időpontot!

Dr. Kompa László
Név Dr. Kompa László
Szakterület Kardiológus
Kattintson az alábbi naptárban arra az időpontra, amelyre az időpontot foglalni szeretné!
Hétfő
Hét
november 28.
Nov 28.
08:00
08:30
09:00
09:30
Kedd
Ke
november 29.
Nov 29.
14:00
14:30
15:00
15:30
Szerda
Sze
november 30.
Nov 30.
Csütörtök
Csü
december 01.
Dec 01.
Péntek
Pén
december 02.
Dec 02.
Szombat
Szo
december 03.
Dec 03.
Vasárnap
Vas
december 04.
Dec 04.