Használati útmutató

ikon

Miután Ön kiválasztotta azt az orvost, akinek a rendelésére időpontot szeretne foglalni, tekintse meg az alábbi naptárt amelyben a világoskék színnel jelölt szabad, foglalható, illetve piros színű már foglalt időpontok láthatóak.

Amennyiben a kiválasztott orvos a hét különböző napjain eltérő helyeken, több rendelőben is rendel, a lenti naptár jobb felső sarkában megjelenik a szűkítés opció gombja, ezzel Ön ki tudja választani, melyik rendelőbe szeretne időpontot foglalni.

Alapesetben az orvos összes rendelőjében elérhető rendelési időblokk megjelenik a naptárban a "Rendelők mind" felirattal jelezve. A gombra kattintva Ön az egyes rendelők között tud választani, így csak a kiválasztott rendelőben tartott rendelés időblokkjai lesznek láthatóak.

Kattintson a kiválasztott időpontra, ezzel elindítja az időpontfoglalás folyamatát, majd néhány további adat, információ megadása után időpontfoglalása rögzítésre kerül rendszerünkben, melyről a kiválasztott orvos értesítést kap, majd a foglalást visszaigazolja Önnek.

Válasszon időpontot!

Dr. Kompa László
Név Dr. Kompa László
Szakterület Kardiológus
Kattintson az alábbi naptárban arra az időpontra, amelyre az időpontot foglalni szeretné!
Hétfő
Hét
október 25.
Okt 25.
Kedd
Ke
október 26.
Okt 26.
Szerda
Sze
október 27.
Okt 27.
Csütörtök
Csü
október 28.
Okt 28.
Péntek
Pén
október 29.
Okt 29.
Szombat
Szo
október 30.
Okt 30.
Vasárnap
Vas
október 31.
Okt 31.